top of page
1e49fc48-e42b-4cd7-8aac-f1e5091ae5c6.jpg

HOE HET BEGON...
 

Als peuter rolde ik letterlijk de circusschool binnen en sindsdien zit circus in mijn bloed! Circus beoefenen evolueerde naar circus maken en tonen in de jongerenproducties van Cirkus in Beweging, het Leuvense circusatelier. Later begeleidde ik ook jongeren die hun eerste circusstappen zetten.

 

Tijdens mijn studies culturele agogiek bleef ik de circuswereld nauwgezet volgen, en ondersteunde ik enkele circusgezelschappen met hun administratie. Mijn vrije tijd spendeerde ik in theaters, circustenten en op circusfestivals. Op één van die festivals vroegen Bert & Fred me de spreiding van hun allereerste avondvoorstelling te verzorgen. En zo ging de bal aan het rollen...

 

Zelf trainen, creëren en spelen verdwenen met de jaren naar de achtergrond. Ik verdiepte me meer en meer in de backstage en de ondersteunende rol voor de makers. Mijn kegels maakten plaats voor loopschoenen. Ik begin de dag steevast met een runners high, ideaal om met een fris hoofd aan de dag te beginnen!

WAAR HET HEEN GAAT...

Voor je buro droom ik van een open plek.  Iedereen met een hart voor circus is er welkom om elkaar te ontmoeten, te trainen, meetings te organiseren, try-outs te doen, dossiers schrijven of de zotste plannen te maken. En dat in een uitermate gezellige sfeer met op  tijd en stond een pintje.

 

Het is mijn persoonlijke missie om circus als kunstvorm meer op de kaart te zetten. Voor mij is die pas geslaagd als ik ’s ochtends vroeg op de radio een nieuwslezer “theater, muziek, circus, dans,…” hoor opsommen en met een gerust hart weet dat er in geen enkel huishouden hierbij nog wenkbrauwen fronsen.

Dankzij je buro  doe ik dat met veel passie, goesting, peper en enthousiasme! Het is heerlijk om er dag in dag uit mijn schouders onder te zetten en dat smaakt naar meer!

DSC_2891_edited.jpg
bottom of page