top of page
IMG_6546.jpg

Je buro wil programmatoren en hun publiek onderdompelen in meeslepende hedendaagse (circus)voorstellingen. Bij het creëren van een voorstelling komt heel wat kijken, daarom ondersteunen we met Je buro artiesten van A tot Z. Van creatie tot dernière. Van het eerste pril idee tot laatste tour en alles daartussenin. We hebben daarbij één focus: publiek verwonderen, laten genieten en doen verbazen. In een sfeervolle tent, in openlucht of in zalen. Zolang er maar circus leeft.

_DSC0095.jpg

“Emma ontlast ons van ontelbare zaken: van de bezorgde telefoontjes over de levende kip die op onze technische fiche staat tot onderhandelingen met programmatoren. En ze is een supertoffe madam om mee op tournee te hebben.” Bert & Fred

BETROKKENHEID

Je buro is er zowel voor artiesten als programmatoren. Artiesten bied ik gemoedsrust, door vanaf het eerste pril idee voor een nieuwe creatie mee op de bres te springen en aan de slag te gaan. Ik ondersteun hen met zakelijk advies, input voor (artistieke) dossiers, suggesties voor coproducenten en residenties, we plannen van try-outs, werken aan communicatie en visueel promomateriaal,.. Uiteraard ga ik ook actief op zoek naar nieuwe speelkansen.

Voor programmatoren die op zoek zijn naar hedendaagse circusproducties, wil ik eveneens het eerste aanspreekpunt zijn. Heb je als programmator nood aan advies of concrete ideeën?  Ik denk graag met je mee welke voorstelling het best tot zijn recht komt binnen je programmatie!

“Niks zo leuk als “die van ons, van ons buro, is hier!”, te horen galmen door een (nog lege) zaal of tent. Dat begint al bij de eerste residenties -waar ik al eens binnenspring, en talloze videocalls, telefoons en whatsapp’kes. Ook na de première ga ik regelmatig mee met het team op pad. Zo leer ook ik de voorstelling zelf, de manier van touren, de artiesten en de programmator door en door kennen!” Emma

DSC_1870_edited.jpg

PERSOONLIJK & VERTROUWD

Zowel met artiest als de programmator werk ik graag samen op lange termijn. Door nauw betrokken te zijn, leer je elkaar goed kennen en creëer je vertrouwen, de basis voor een vlotte samenwerking.

Je buro kiest er bewust voor om met een select aantal professionele gezelschappen samen te werken. Enerzijds omwille van artistieke keuzes, anderzijds om ten allen tijde de eerder vernoemde betrokkenheid te kunnen garanderen.

 

ONTMOETEN

Sectormomenten, afstudeerprojecten, voorstellingen, festivals,… in binnen- en buitenland zijn ideale gelegenheden om banden terug aan te smeden en bij te babbelen. Je buro is daar dus regelmatig te vinden, aan de toog of in de zaal of tent.

 

bottom of page